#

Російський опозиційний політик Ілля Яшин ініціював створення антивоєнного руху (ВІДЕО)

28.02.2022 10:10
Російський опозиційний політик Ілля Яшин ініціював створення антивоєнного руху (ВІДЕО)
Ілля Яшин

Сьогодні, 28 лютого, російський опозиційний політик Ілля Яшин записав відеозвернення, у якому закликав громадян росії створювати антивоєнні комітети

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на звернення Іллі Яшина у Facebook.

Російський політик сказав, що вторгнення в Україну обернеться для на росії катастрофою, масштаб якої ще доведеться усвідомити. Він звернувся до громадян росії із закликом створювати у всіх містах антивоєнні комітети та висунув вимоги путіну від імені антивоєнного руху.

Ілля Яшин стверджує, що бути патріотом сьогодні – це означає брати участь у опорі влади, яка втратила розум. Він сказав:

Дії путіна створюють пряму загрозу державній безпеці і ведуть до ізоляції нашої країни. Буквально весь всіт починає нас боятися і ненавидіти. Війна з Україною веде нашу з вами батьківщину у прірву, лишає нас усіх шансів на цивілізоване майбутнє.

Політик додав, що як громадянин росії він несе відповідальність за те, що їхня влада діє від імені усіх громадян країни.

Нагадаємо, що за останню добу курс російського рубля у відношенні до американського долара обвалився на 100%, чим спричинив паніку серед населення.


Читати "Моя Київщина" у Telegram