#

Ровесниця Незалежності очолила Баришівську РДА

23.01.2020 13:10
Ровесниця Незалежності очолила Баришівську РДА
Валентина Зозуля

У понеділок, 21 січня, стало відомо, що Президент України Володимир Зеленський призначив головою Баришівської районної державної адміністрації Валентину Зозулю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Президента України.

"Призначити ЗОЗУЛЮ Валентину Олександрівну головою Баришівської районної державної адміністрації Київської області", - йдеться в розпорядженні Президента України №27/2020-рп.

Також нагадаємо, що Кабінет міністрів України погодив призначення нових голів у Баришівській, Бориспільській, Обухівській та Сквирській райдержадміністраціях.

Довідково:

Валентина Зозуля народилася 1991 року в селі Бзів Баришівського району. Має дві вищі освіти за спеціальностями правознавство та державне управління. Кілька років працювала в Київському національному університеті культури й мистецтв. Є депутатом Баришівської районної ради нинішнього скликання і працює аспірантом кафедри філософії теорії та історії державного управління в Національній академії державного управління при Президентові України.

У минулому році балотувалася на пост голови Баришівської тергромад від ВО "Батьківщина".

Декларацію кандидата на посаду голови РДА за 2018 рік вона подала 2 грудня. За її даними, їй належить житловий будинок на 91,6 кв.м та дві земельні ділянки загальною площею 5170 кв.м у селі Бзів. Транспортних засобів у володінні Зозулі немає. Її річний дохід становив 184 834 гривні.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: