#

Рядовий працівник Головного управління статистики Київщини очолила рейтинг ТОП-корупціонерів

04.04.2019 13:43
Рядовий працівник Головного управління статистики Київщини очолила рейтинг ТОП-корупціонерів
Фото з мережі Інтернет

Національне агентство з питань запобігання корупції склало рейтинг топ-порушеннь антикорупційного законодавства березня 2019 року, перше місце якого зайняла

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу НАЗК.

На першому місці рейтингу опинилася головний спеціаліст-економіст Головного управління статистики у Київській області Наталія Винничук. Національне агентство з питань запобігання корупції, за результатами перевірки декларації за 2016 рік, встановило декларування недостовірних відомостей на загальну суму понад 4 млн 174 тис грн.

У відомстві також наголошують, що затвердження обґрунтованого висновку, направлення його до правоохоронних органів, а також складення протоколу і направлення його до суду не означає визнання особи винною у вчиненні правопорушення, а є підставою для здійснення досудового розслідування або провадження у справі про адмінправопорушення у судовому порядку відповідно.

Загалом у березні 2019 року НАЗК зафіксувало 248 порушень антикорупційного законодавства.

Нагадаємо, що у НАЗК повідомили про скерування до суду 83 адміністративних протоколів проти депутата Ірпінської міської ради Ігоря Оверка, який продав 83 квартири, але не вніс зміни до декларації.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: