#

Саакашвілі заявив про обшуки у лідерів РНС Бориспільщини (ФОТО)

03.05.2018 14:19
Саакашвілі заявив про обшуки у лідерів РНС Бориспільщини (ФОТО)
Лідер "Руху Нових Сил" Михайло Саакашвілі

Сьогодні, 3 травня, співробітники Служби безпеки України проводять обшуки у представників Дніпровської, Бориспільської та Дарницької районних організацій "Руху Нових Сил", прихильників третього президента Грузії Михайла Саакашвілі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "NewsOne".

Відомо, що обшуки проходять у координатора Дніпровської районної організації РНС Євгена Лук'янцева, Бориспільської - Ярослава Сарафинюк, Дарницького - Андрія Подзегі.

"Схема нам вже зрозуміла - шукають зброю, вибухівку, гроші, звичайно ж нічого не знаходять і забирають хлопців на багатогодинні допити в СБУ", - йдеться в повідомленні.

За інформацією Лізи Богутской, спецслужби шукають у соратників Саакашвілі зброю. При цьому обшук у Лук'янцева вже закінчився, а правоохоронці так нічого і не знайшли.

"У Жені Лук'янцева (голова РНС Дніпровського району Києва) обшук закінчився. Зброю не знайшли. У Андрія Подзегі, голови РНС Дарницького району Києва, СБУ тільки почало проводити обшук. Теж шукають зброю. У голови Бориспільської організації РНС Ярослава Сарафинюк теж йде обшук. І ви будете сміятися, теж шукають зброю ", - написала вона у Facebook.

Як прокоментував на своїй сторінці у Facebook сам голова партії "Рух Нових Сил" Михайло Саакашвілі, - "Сьогодні СБУ провела обшук вдома у одного з лідерів РНС Жені Лук'янцева, а також у лідера Бориспільського осередку та двох інших активістів. Єдина мета - залякати, щоб ми припинили говорити про корупцію Порошенка. Не ми повинні вас боятися, а ви повинні боятися свого народу і справедливої відплати. Не ми влаштовуємо змову, а ОЗУ влаштувало змову проти народу України та української державності".

"Як ви знаєте, кілька днів тому увірвалися в будинок і жорстоко побили нашого кременчуцького лідера Олега Філіпаса", - повідомив Саакашвілі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: