#

Санаторій Жовтень з Конча-Заспи перереєстрували у Харківську область

02.04.2019 12:47
Санаторій Жовтень з Конча-Заспи перереєстрували у Харківську область
Клінічний санаторій "Жовтень"

Колишній головний лікар санаторію "Жовтень" зробив спробу рейдерського захоплення закладу "Укрпрофоздоровниці" шляхом перереєстрації 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Верховенство права".

Тривають спроби рейдерських захоплень санаторіїв, що належать ПрАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України "Укрпрофоздоровниця". На цей раз інцидент стався з санаторієм "Жовтень", розташованим в Конча-Заспі під Києвом.

Прес-служба Федерації профспілок України повідомила, що звільнений на початку березня цього року головний лікар санаторію Олександр Владимиров "реалізував злочинну схему по відновленню себе на посаді через спірні рішення співробітників Комісії з розгляду скарг на дії реєстраторів, що працює при Мін'юсті".

25 березня юристи "Укрпрофоздоровниці" виявили в Держреєстрі істотні зміни в реєстраційних даних підприємства, зокрема була видалена інформація про т.в.о. головлікаря, якого наглядова рада у зв'язку зі звільненням А.Владімірова тимчасово призначив керувати санаторієм і надав право першого підпису.

Також відбулася протиправна реєстрація нової редакції статуту, в якій юридична адреса санаторію "Жовтень" перенесений з Конча-Заспи в місто Червоноград Харківської області.

Відповідно до нього, за фактами підробки документів та втручання в Держреєстр відкрито кримінальне провадження.

В "Укрпрофоздоровниці" також вказують, що посилено охорону закладу і триває слідство. Відносно звільнення в заяві наголошується, що воно було за перевіркою господарської діяльності підприємства і виявленням ряду грубих порушень від невиплати заробітної плати працівникам протягом півроку до погіршення стану санаторію.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: