#

Секретар Бучанської міськради заявив про дискредитацію "Нових облич" через голосування за продовження оренди забудовнику

05.06.2018 15:52
Секретар Бучанської міськради заявив про дискредитацію "Нових облич" через голосування за продовження оренди забудовнику

Після голосування про продовження оренди земельної ділянки в Бучі ТОВ «Молодіжний житловий комплекс «Оболонь» щодо фракції «Нові обличчя» ведеться умисна дискредитація

Про це у Facebook заявив секретар міськради Бучі, представник «Нових облич» Василь Олексюк, коментуючи заяву депутата Андрія Подкідишева про отримання двома фракціями неправомірної вигоди за голосування щодо позитивного вирішення питання про продовження договору оренди земельної ділянки між міською радою та ТОВ «Молодіжний житловий комплекс «Оболонь».

Олексюк зазначив, що деякі особи «безпідставно звинуватили у протиправній діяльності весь депутатський корпус, в тому числі і депутатів фракції «Нові обличчя».

За його словами, ТОВ «Молодіжний житловий комплекс «Оболонь» набуло право оренди на конкурсних засадах ще у 2008 році, сплативши за право оренди до міського бюджету 5 млн гривень, а протягом цього часу до міського бюджету було сплачено 7,5 млн грн.

«Зважаючи на це, фракція «Нові обличчя» послідовно,протягом всіх голосувань з питання поновлення договору оренди земельної ділянки в межах вулиць М.Булгакова, Вишнева та Л.Українки відстоювала необхідність продовження договірних відносин із ТОВ «Молодіжний житловий комплекс «Оболонь». Завдяки цьому міський бюджет отримає можливість подальшого наповнення дохідної частини, що забезпечить реалізацію планів соціально-економічного розвитку Бучі. У зв`язку з вищесказаним, хочу чітко наголосити, що будь-які спроби безпідставно звинуватити нашу фракцію в скоєнні її членами кримінальних правопорушень є провокацією, метою якої є умисна дискредитація нашої політичної сили. Ми будемо рішуче реагувати на такі факти і вживати всіх необхідних заходів щодо захисту репутації партії «Нові обличчя» сьогодні і в майбутньому», - заявив він.

Нагадаємо, днями депутат Бучанської міськради Андрій Подкідишев заявив про вихід з фракції "Партія захисників Вітчизни" у зв’язку з корупційними діями керівництва фракції, а також повідомив про те, що гроші були передані ще одній фракції Бучанської міськради.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: