#

Секретар міськради Борисполя Годунок подзвонив в телеканал ZIK та знову потрапив у скандал

15.07.2019 10:15
Секретар міськради Борисполя Годунок подзвонив в телеканал ZIK та знову потрапив у скандал
Ярослав Годунок

Ярослав Годунок секретар міськради Борисполя зателефонував в ефір телеканалу ZIK для того, щоб виправдати звинувачення, які йому висунув президент Володимир Зеленський

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на " Polit Journal".

В ефірі телеканалу ZIK стався скандал за участю секретаря міськради Борисполя Ярослава Годунка, якого президент Володимир Зеленський недавно вигнав із брифінгу та обізвав "розбійником".

Годунок подзвонив в студію телеканалу і в прямому ефірі спробував виправдати звинувачення, які йому висунув глава держави.

"Проти мене при кожному президенту неодноразово порушували кримінальні справи за те, що я захищав людей і боровся з криміналітетом", - заявив він і запевнив, що звинувачення в розбої немає підстав.

Годунок перервав присутній в студії журналіст Володимир Бойко.

"Я в 2008 році опублікував вердикт Святошинського районного суду, яким ви були засуджені за розбій", - заявив журналіст.

"Чи були ви засуджені за розбійний напад на квартиру в Києві по вулиці генерала Потапова 1-г, квартира №1, де ви відібрали 300 грн, мобільний телефон, 900 доларів, і були засуджені вердиктом від 16 травня 2002 до п'яти років позбавлення волі з відстрочкою вироку?"- запитав Бойко.

Замість відповіді Годунок повісив трубку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: