#

Село на Бородянщині очолив родич російського опозиціонера Навального (ВІДЕО)

04.02.2021 18:00
Село на Бородянщині очолив родич російського опозиціонера Навального (ВІДЕО)
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що головою села Нове Залісся, що на Бородянщині, став Павло Михайлович Навальний

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "УНІАН".

Російський опозиціонер Олексій Навальний колись згадував, що всі його родичі з боку батька – з Чорнобиля. А село Нове Залісся свого часу було збудоване якраз для переселенців звідти після чорнобильської карастрофи. Також Олексій розповідав, що в тому селі живуть його земляки та родичі, до яких він в дитинстві приїздив майже кожного літа.

В повідомленні сказано, що зараз в Новому Заліссі проживає 11 людей з прізвищем Навальний. І один з них – Павло Навальний – став старостою села.

Мій дід і його дід були братами. Двоюрідними, чи якими, я не скажу…Тут живе його брат по сусідству зі мною, Олександр, – розповів Павло Навальний.

За словами старости, місцеві мешканці пишаються своїм земляком і підтримують його боротьбу з режимом Путіна. Також він розповів, що на місцевому кладовищі поховані рідний дядько Олексія Навального Василь Іванович і його дружина Марія, яка стала заслуженим вчителем України. Вона викладала українську мову та літературу.

Двоюрідний брат Навального Олександр і зараз проживає в селі, працює далекобійником. Його дружина Наталя викладає в місцевій школі, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що глава Асоціації Чорнобильських туроператорів Ярослав Ємельяненко розповів про втрачений туристичний потенціал Чорнобильської зони.

Читати "Моя Київщина" у Facebook