#

Семикласниця з Ірпеня посіла призове місце на міжнародному конкурсі з української мови

22.01.2022 12:00
Семикласниця з Ірпеня посіла призове місце на міжнародному конкурсі з української мови
Призерка конкурсу Бєлік Вікторія

Учениця Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи №12 Вікторія Бєлік стала призеркою третього (обласного) етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Управління освіти і науки Ірпінської міської ради" у Facebook.

В Управлінні привітали ученицю 7 класу Ірпінської СЗОШ №12 Бєлік Вікторію із почесним третім місцем, а також її вчительку Рубан Світлану.

Довідково. Конкурс, названий іменем канадського підприємця українського походження, уродженця села Верхнє Синьовидне в Галичині, мецената Петра Яцика, був заснований у 1999 році. З 2007 року він проводиться на підставі Указу Президента України. Організатори змагання – Міністерство освіти і науки України та Ліга українських меценатів. Участь у конкурсі беруть школярі, студенти, курсанти військових навчальних закладів, закордонні українці.

Нагадаємо, що викладачка Ірпінської ЗОШ №17 Оксана Устименко стала лауреаткою Всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2022" у номінації "Інформатика".

Читати "Моя Київщина" у Facebook