#

Шахраїв-забудовників з Ірпеня оголосили в міжнародний розшук

12.02.2020 16:59
Шахраїв-забудовників з Ірпеня оголосили в міжнародний розшук
Фото з мережі Інтернет

Наразі поліція завершує досудове розслідування відносно групи шахраїв-забудовників в Ірпінському регіоні, котрі протягом чотирьох років брехали інвесторам задля привласнення коштів, котрі ті виділяли на будівництво

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Встановлено, що група шахраїв проводила масштабну рекламну кампанію, обіцяла людям звести будинки в екологічно привабливому передмісті столиці. Також зловмисники запевняли потенційних інвесторів у наявності всієї дозвільної документації та законності будівництва.

За роки своєї діяльності правопорушники ошукали близько 1,5 тис громадян. На їхньому рахунку 7 недобудованих багатоквартирних будинків.

Поліція оголосила про підозру всім чотирьом причетним до шахрайства  особам. Наразі троє підозрюваних - Ігор Вишняков, Максим Кіраковський та Андрій Зібарєв оголошені в розшук. Судом надано згоду на затримання цих зловмисників та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Усі необхідні матеріали направлено до Інтерполу щодо оголошення втікачів у міжнародний розшук та подальшого їхнього затримання.  

Також нагадаємо, що два тижні тому, 29 січня, 34-річна Ірина Кучеренко поїхала до міста Ірпінь та зникла безвісти.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: