#

Ще один садочок на Київщині вже скоро відкриє двері для маленьких вихованців (ВІДЕО)

23.09.2020 15:35
Ще один садочок на Київщині вже скоро відкриє двері для маленьких вихованців (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У мікрорайоні Стоянка Києво-Святошинського району готують до відкриття ще один дитсадок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Тут повністю завершили всі будівельні роботи. Завершили також і малярні та облицювальні роботи всередині приміщення, завезли всі необхідні меблі. Саме зараз збирають ліжечка.

По всьому садочку будуть двоповерхові ліжка з дуже класними матрацами, –зазначив перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

Обладнали й туалетні кімнати: встановили сантехніку й підключили всі комунікації. Завезли все необхідне устаткування й для кухні. Залишилося лише розставити його по своїх місцях.

Ось це — параконвектомат. За допомогою цієї шафи можна випікати будь-яку випічку без додавання олії й різних інших жирів. Так само тут можна запікати овочі, м’ясо, котлети. Ця шафа готує їжу за допомогою парів. Я думаю, що таке кухонне приладдя має далеко не кожен дитячий садочок,  – говорить журналістка Надія Дроган.

А довкола садочка тривають активні роботи з благоустрою території. Тут облаштують доріжки, зону для прогулянок та ігрові майданчики, встановлять сучасний паркан. Зазначимо, що дитячий садочок у Стоянці планують відкрити вже в жовтні.

Нагадаємо, що 21 вересня на 14 км автодороги Київ—Одеса поліцейські виявили невідомий предмет, схожий на гранату.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: