#

Ще одна школа на Переяславщині "пішла" на карантин (ФОТО)

14.09.2020 18:15
Ще одна школа на Переяславщині "пішла" на карантин (ФОТО)
Фото з першоджерела

Відсьогодні, 14 вересня, учнів Студениківської опорної школи перевели на дистанційне навчання через захворювання на коронавірус, яке виявили у шкільної медсестри

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Студениківська об'єднана територіальна громада" у Facebook.

Варто зауважити, що карантин у школі триватиме до 27 вересня. У цей період також заборонено відвідувати дитячі і спортивні майданчики, стадіон та тренажерний зал.

Такі міри були змушенні прийняти через захворюваність на коронавірус шкільної медсестри. Хоча хвороба протікала безсимптомно, наявність вірусу в організмі підтвердив позитивний тест. Після обстежень найближчих контактних осіб виявили ще одну людину із позитивним результатом. Відтак число кандидатів на детальне обстеження розширили, зокрема на тестування методом ПЛР направили весь педагогічний колектив.

Наразі всі школярі перебувають на карантині, проводити їм ПЛР-тестування наразі неефективно (ПЛР тестування доцільно і найбільш результативно проводити на 5-7 день від початку захворювання). Тож батьки лише спостерігають за їхнім самопочуттям. У разі появи симптомів чи скарг на погіршення стану, слід звертатися до свого сімейного лікаря.

У приміщенні школи буде проведено ретельну дезінфекцію та обробку усіх приміщень бюджетної сфери.

Нагадаємо, що на автодорозі Бориспіль-Дніпро, поблизу села Світанок Переяслав-Хмельницького району, сталася ДТП за участю трьох автівок та мотоцикла – двоє людей загинули на місці


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: