#

Ще одне польське місто стало побратимом Бучі

29.07.2022 17:35
Ще одне польське місто стало побратимом Бучі
Фото з місця події

Сьогодні, 29 липня, стало відомо, що було підписано Декларацію про дружбу між Бучею та Катовіце

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на офіційна сторінку Бучанського міського голови Анатолія Федорука у Facebook.

У дописі розповідається, що президент міста Марцін Крупа та члени делегації відвідали Бучу на запрошення Анатолія Федорука. Під час зустрічі мер Бучі наголосили на важливость тісної співпраці між муніципалітетами, подякував за підтримку вимушених переселенців, гостинність і щирість, яку вони відчувають у Польщі й почуваються там, ніби вдома.

На сторінці мера Буча зауважується:

Для нас Катовіце - це приклад розбудови точок розвитку економічного потенціалу, а яскравим підтвердженням цього є проведення у червні нинішнього року 11 Всесвітнього форуму міст, у якому взяли участь представники й Бучанської громади. Вкотре наголосив на важливості нашої спільної перемоги, адже війна триває на Сході Європи, а українці виборюють право на вільне і демократичне життя. Наша співпраця продовжиться і буде позначена важливими напрацюваннями у різних галузях. У цьому - жодного сумніву, а тому реалізація спільних проектів у нас попереду.

Нагадаємо, що у Бучанській громаді продовжують ліквідувати наслідки воєнних дій у приватних домоволодіннях.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: