#

Школяр із Броварів за високі досягнення у географії отримав президентську стипендію

19.11.2019 11:42
Школяр із Броварів за високі досягнення у географії отримав президентську стипендію
Артем Бузюн

Стало відомо, що в Броварах учень 9-го класу гімназії ім. Степана Олійника Артем Бузюн матиме стипендію президента України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Трибуна Бровари". 

Таке рішення ухвалено як відзнаку за його перемогу на Всеукраїнській олімпіаді з географії у 2018 – 2019 навчальному році.

Стипендію присвоюють, зокрема, переможцям IV етапу учнівських олімпіад із навчальних предметів, які показали найкращі результати. Артем Бузюн посів I місце на Всеукраїнській олімпіаді з географії, де здобув 80,4 бала.

Виплати стипендій відбуватимуться щомісячно, починаючи з 1 вересня і протягом року за рахунок коштів, передбачених Міністерством освіти і науки України з державних бюджетів на 2019 і 2020 роки, йдеться в документі

Артем Бузюн – учень Ольги Кислової, яка працює вчителькою географії у гімназії ім. С. Олійника 21 рік. За цей час вона підготувала не одного призера олімпіад різних рівнів і заслужила повагу колег, учнів та керівництва.

Також нагадаємо, що 25 жовтня в Ірпінському історико-краєзнавчому музеї відбулася презентація книги Анни Захаренко "Частоти Всесвіту, або нотатки мрійниці".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: