#

Журналісти знайшли зв'язок депутата Обухівської райради із заступником Венедіктової (ВІДЕО)

22.02.2022 10:00
Журналісти знайшли зв'язок депутата Обухівської райради із заступником Венедіктової (ВІДЕО)
Сергій Канакі

Син депутата Обухівської райради є співвласником двох земельних ділянок із дружиною заступника Венедіктової Оленою Симоненко

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "BIHUS info" у YouTube.

У відео зауважується наступне:

Річ у тому, що прізвище Красільников можна знайти у декларації заступника Генерального прокурора Олексія Симоненка. Костянтин Сергійович Красільников є співвласником двох земельних ділянок із дружиною заступник Венедіктової Оленою Симоненко. Щоправда, це прізвище з'явилася в декларації Симоненка лише після повної перевірки НАЗК, до того заступник Генпрокурора вказував співвласником іншу людину від якої також можна провести зв'язок до Красільникова, але НАЗК змусило сказати реального співвласника землі - Костянтина Красильникова. Нині він також уже змінив прізвище на Канакі. Це син Сергія Красільникова - Канакі. Того самого якого називають колишнім учасником банди "Фашиста".

Далі розповідається, що Олексій Симоненко у 2000-х роках прийшов працювати в прокуратуру Київської області, а саме у той час в Обухівському районі Сергій Красільников - Канакі став депутатом районної ради від "Партії регіонів". В Обухівському районі він був одним із лідерів "Партії регіонів", а також сідав у крісло заступника голови Обухівської РДА, а потім він став депутатом Київської обласної ради.

Також зазначається, що потім сталася революція та "Партії регіонів" стала не актуальною, але Канакі актуальним залишився для політсили Юлії Тимошенко "Батьківщина". Сьогодні він депутат Обухівської районної ради саме від "Батьківщини". Тут журналісти зауважили, що Сергій Красільников - Канакі, його сини та дружина мають дуже багато землі на Київщині.

У відео говориться настуне:

У листопаді 2018 року Костянтин Канакі та дружина заступника генпрокурора Олена Симоненко стали одночасно співвласниками двох земельних ділянок загальною площею на 1 гектар. Щось поєднало сім'ю заступника Генерального прокурора з сім'єю наближеного до кримінального авторитета "Фашиста"? Можливо Канакі "нагрів" землі в Обухівському районі, а Симоненки потім купили, але навіщо тоді спільна власність?

Далі журналісти пішли на сесію Обухівської районної ради, щоб спитати про це Сергія Канакі, але його там не було. Їм вдалося додзвонитися лише до Костянтина Канакі, який відповів, що сам не знає, чого він із дружиною Симоненка має спільну власність.

Нагадаємо, що у соціальних мережах нардеп Олександр Дубінський розповів, що депутати Обухівської міської ради планують відати ліс під забудову.



Читати "Моя Київщина" у Facebook