#

Син голови села Гатне став помічником нардепа

22.02.2019 12:45
Син голови села Гатне став помічником нардепа
Ярослав Корицький та Дмитро Лінько

Син Гатненського сільського голови Ярослав Корицький став помічником нардепа від "Радикальної партії Олега Ляшка" Дмитра Лінька

Як повідомляє "Громада Київщини", про це нардеп Лінько написав на своїй сторінці у Facebook, передає інформаційний портал "Моя Київщина".

"Посилюю команду помічників. Радий долучити до спільної роботи Ярослава Корицького. Працювати і перемагати!", - пише Лінько.

У відповідь молодий помічник подякував за довіру та зазначив, що радий долучитися до "залізної команди".

Варто додати, що Ярослав Корицький є сином скандально відомого сільського голови села Гатне Броніслава Корицького, який надав позитивну характеристику до суду тітушководу Юрію Крисіну.

Раніше Лінько писав про виділення коштів з державного бюджету на будівництво дошкільного навчального закладу, яке ведеться в Гатному по вул Космонавтів. На будівництві фотографувався з батьком Корицького, сільським головою.

Ярослав Корицький навчався в Національній Академії Державного Управління при Президентові України. Є засновником "Спортивно-оздоровчого об’єднання "ГАТНЕ-1" та має 48 грн частки зі 100 грн статутного капіталу в ТОВ "ПОЛОНІЯ" АФ, яке займається вирощуванням зернових культур.

Згідно з витягом з єдиного державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Ярослав Корицький у 2014 році став власником будинку площею 49 м2 у житловому комплексі в Гатному.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: