#

Ситуація з нелегальними перевезеннями в Київській області зріла роками, - Володін

29.05.2020 17:30
Ситуація з нелегальними перевезеннями в Київській області зріла роками, - Володін
Василь Володін

Сьогодні, 29 травня, тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської обласної адміністрації Василь Володін прокоментував стрілянину в Броварах та закликав негайно вжити невідкладних рішучих заходів із наведення правопорядку у місті  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА.

Нагадаємо, що 29 травня у місті Бровари десятки озброєних невідомих напали на місце стоянки однієї із маршруток міста та відкрили по ній вогонь.

Надзвичайна подія, яка сталася в Броварах вранці на стоянці маршруток, наочно довела, що питання правопорядку у цьому місті гостре, як ніколи. Ситуація з нелегальними перевезеннями в Київській області зріла роками. Борюсь із цією проблемою з перших днів своєї роботи у КОДА. Впевнений, що сьогоднішній інцидент позбавить буть-яких заперечувальних аргументів опонентів побудови прозорої системи пасажирських перевезень в області. І правоохоронці покладуть край корупційним схемам у цій галузі, - говорить Володін.

Далі у повідомленні зазначається, що керівництво області провело оперативну нараду із перевізниками, що працюють на броварських маршрутах, визначених КОДА та з якими укладені договори на організацію перевезень (це, зокрема ТОВ "Євро-Авто-Альянс" (маршрути 706, 707) та ТОВ "Союз Авто" (маршрути 701, 803, 340, 906)). Ці перевізники стверджують, що до ранкового інциденту не мають ніякого відношення та працюють у штатному режимі. За понад рік ніяких змін у цих маршрутах та переліку компаній, що їх обслуговують, не відбувалося.

Ми мешкаємо у правовій державі, де всі питання, у тому числі і право на підприємницьку діяльність мають вирішуватися в рамках закону. Люди не мають потерпати від свавілля злочинних елементів. Моя мета – безпечне життя мешканців Київщини. Тож, вказану ситуацію моментально взяв під особистий контроль та гарантую слідству всебічну підтримку Київської облдержадміністрації,  – запевнив керівник області


Читати "Моя Київщина" у Telegram