#

Скандал із нардепом: Шахов відмовляється від ушпиталення в Білій Церкві

21.03.2020 15:21
Скандал із нардепом: Шахов відмовляється від ушпиталення в Білій Церкві
Сергій Шахов

Хворі на коронавірус народний депутат Сергій Шахов та його дружина навідріз відмовляються від ушпиталення в Білій Церкві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Раніше "Моя Київщина" повідомляла, що в нардепа Сергія Шахова та його дружини було лабораторно підтверджено діагноз коронавірус. Як відомо, подружжя відмовилося від ушпиталення та перебуває на самоізоляції вдома.

Сьогодні, 21 березня, з власних джерел в МОЗ, "Моїй Київщині" стало відомо, що стан здоров’я Сергія Шахова погіршився, відповідно до цього лікарі наполягають на його переміщення до стаціонару, яке обумовлюється ушпиталенням до Білоцерківської міської інфекційної лікарні №3.

Читайте також: Чого насамперед боятися під час пандемії?

Проте, нардеп навідріз відмовляється від ушпиталення в Білій Церкві. До відома, нардеп зареєстрований в Київській області, тому мав би лікуватися в єдиній опорній інфекційній лікарні Київської області, що у Білій Церкві. Натомість Сергій Шахов, мало не зчинивши скандал, вимагає, аби його лікували в Олександрівській клінічній лікарні міста Києва. Окрім цього, з власних джерел, стало відомо, що стан дружини народного депутата також погіршився у зв’язку із захворюванням на коронавірус.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: