#

Скандал в "Євросолідарності": в осередку погрожують вийти з партії через одіозного кандидата на голову Бучанської ОТГ (ФОТО, ВІДЕО)

14.09.2020 16:40
Скандал в "Євросолідарності": в осередку погрожують вийти з партії через одіозного кандидата на голову Бучанської ОТГ (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 14 вересня, команда Бучанської міської організації "Європейська солідарність заявили про своє невдоволення щодо висунення кандидатури Катерини Українцевої на посаду мера Бучі та попросили Петра Порошенка негайно втрутитися у ситуацію

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Європейська Солідарність Бучанська ОТГ" у Facebook.

У тексті звернення йдеться про те, що Катерина Українцева є офіційним адвокатом ексочільника Ірпеня та чинним директором компанії-забудовника "Промоальт", яка побудувала ЖК на місці, що виділили для зведення пологового будинку.

Команда Бучанського осередку "Євросолідарності" переконана, що Катерина Українцева абсолютно не зацікавлена у розбудові місцевої партійної організації, що з часом знизить рівень авторитету організації.

Відтак, члени регіонального осередку партії колишнього Президента, просять Петра Порошенка втрутитися у цю ситуацію. У разі затвердження ним запропонованої Київським штабом партії кандидатури, учасники партії заявили про складання повноважень.

Нагадаємо, що з нагоди Дня фізичної культури і спорту в Бучанській ОТГ відбулася робоча зустріч міського голови Анатолія Федорука з представниками різних видів спорту.




Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: