#

Продовження скандалу: бучанська депутатка влаштувала шоу в мережі (ФОТО)

20.04.2020 06:55
Продовження скандалу: бучанська депутатка влаштувала шоу в мережі (ФОТО)
Олена Березенець

У мережі з'явилися пости на підтримку одіозної депутатки Бучанської міської ради Олени Березенець, однак жінка і далі не приховує свого справжнього ставлення до народу 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Марі Добрияк у Facebook.

Днями у Бучі місцева депутатка від партії "Нові обличчя" Олена Березенець обматюкала перехожого та почала його бити. Варто зауважити, що причини такої поведінки жінки так і не вдалося встановити. У соціальній мережі Facebook люди припускають, що скандальна політикиня перебувала у стані алкогольного сп'яніння. Вона кричала та нецензурно виражалася, а потім взагалі стала пакетом бити людину.

Попри таку недопустиму поведінку жінки, у мережі все ж активізувалися її прихильники, які запевняють, що і депутат має право на помилку і пані Олена уже жалкує про зроблене. Однак, депутатка і далі продовжує писати нецензурні та лайливі коментарі, чим ілюструє своє справжнє ставлення до народу.

"Багато хто до цих пір не можуть повірити, що таке можна було вибрати депутаткою. Не знають необізнані, що це членкиня особливої ​​партії - Нові Обличчя! Пишуть, що депутатка покаялася і всі мають право на помилку. Каяття - в скріншотах!", - йдеться в повідомленні.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: