#

Скандальний нардеп-браконьєр Івченко влаштував атаку ботів на голову рибпатруля

19.10.2021 14:30
Скандальний нардеп-браконьєр Івченко влаштував атаку ботів на голову рибпатруля
Вадим Івченко

Володимир Мухін, голова Київського рибоохоронного патруля, став жертвою атаки ботів, коли він відреагував на порушення з боку нардепа Вадима Івченка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Володимира Мухіна у Facebook.

Нещодавно народний депутат Вадим Івченко виклав у мережі фото виловленої ним із друзями риби. Рибалки нарахували Івченку майже 3 мільйони гривень штрафу за браконьєрство.

Начальник Київського рибоохоронного патруля Володимир Мухін написав, що отримав десятки повідомлень та дописи з приводу публікації від імені Вадима Івченка.

Він зазначає, що оприлюднені фото можуть свідчити про ймовірне грубе порушення правил рибальства, зокрема: перевищення добової норми вилову, вилов риби забороненим  методом багріння та недотримання мінімально дозволеного розміру риби до вилову.

Після реакції на порушення з боку нардепа Мухін написав, що його допис у Facebook атакувала "ботоферма" через яку соцмережа заблокувала його пост.

Окрім цього, голова рибпатруля заявив, що почався тиск на його адмінресурс: 

Наразі опоненти вживають всіх заходів аби відсторонити мене від займаної посади чи звільнити, навіть нехтуючи законами та нормами моралі.

Нагадаємо, що Київська обласна прокуратура скерувала до суду справу злочинної групи браконьєрів, які незаконно ловили рибу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook