#

Скандальний нардеп із Білої Церкви став героєм фільму (ВІДЕО)

03.02.2022 17:05
Скандальний нардеп із Білої Церкви став героєм фільму (ВІДЕО)
Вадим Івченко

У YouTube канал "ISLND TV" опублікував відео, де журналісти розповідають про "геніальні схеми" народного депутата від партії "Батькіщина" Вадима Івченка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на канал «ISLND TV» у YouTube.

У відео розповідають, що на початку січня Вадим Івченко виклав на своїй сторінці у Facebook фото з хештегом "подорожуйукраїною". Журналіст зауважує, що таким чином депутат, мабуть, підкреслив свою патріотичну любов до України. Проте невдовзі Івченко завантажив світлину, де вже знаходиться у Іспанії.

Також у відео згадали, як народний депутат порушив ПДР на авто свого кума Дениса Гуненкова. Журналіст припустив, що даний чоловік є підставною особою на яку оформили авто, щоб Івченко зайвий раз не пояснював звідки в нього гроші на такий транспортний засіб.

Журналіст зауважив:

Івченко вже раніше відзначався своїми "геніальними схемами". Саме він організував фіктивне розлучення зі своєю дружиною Мариною Івченко, яка згодом стала  власницею квартири у ЖК "Бульвар фонтанів", у неї також тоді з'явилося чотири фірми, які спеціалізувалися на виробництві електроенергії. А ще за кожною була закріплена земельна ділянка, де загальна площа всіх наділів складала майже 120 гектарів землі.

Більше дивіться у відео.

Нагадаємо, що нещодавно народний депутат Вадим Івченко, звинувачений у браньєрстві під час вилову судака на Київщині, опублікував фото вже посмаженої риби.



Читати "Моя Київщина" у Facebook