#

Скандальний нардеп від Київщини знає, коли відбудеться зміна прем'єр-міністра

24.12.2020 11:20
Скандальний нардеп від Київщини знає, коли відбудеться зміна прем'єр-міністра
Олександр Дубінський

У ефірі телеканалу "Наш" народний депутат Олександр Дубінський – фракція "Слуга народу" – зробив прогноз, за яким зміна прем'єр-міністра України може відбутися в лютому-березні майбутнього року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "УНІАН".

Голосування за зміну прем'єр-міністра має пройти якомога раніше, думаю, це відбудеться в лютому або в березні. Владі невідкладно потрібно прийняти рішення, які назріли і від яких вже не можна ухилятися. Адже люди чітко розуміють, що грошей стає менше, а тарифи – вищі. Розчарування зростає, і це призведе до подальшого падіння політичних рейтингів нашої партії. Тому нам необхідно приймати конкретні рішення, – розповів нардеп.

Окрім цього політик заявив, що також розраховує, що Україна почне рухатися до відмови від зовнішнього управління. За його словами, така система виснажує наші ресурси, фактично знищуючи можливість для відновлення економіки. Запобігти цьому, на його думку, можливо тільки приймаючи рішення в інтересах українського народу.

Фракція на прикладі зі спробою звільнення міністра екології Романа Абрамовського показала, що голосування "наосліп" просто на прохання уряду вже не буде. Адже Абрамовський показав себе якісним державним менеджером і тому залишився на місці, незважаючи на спроби прем'єра його звільнити, – пояснив нардеп.

Нагадаємо, що серед спільників нардепа від групи "Волі народу" Олександра Онищенка – арештантів у "газовій справі" – чинний депутат Білоцерківської райради Сергієнко Олександр Петрович.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: