#

Скандальний асфальтний завод замість Ворзеля можуть розмістити в Ірпені (ФОТО)

08.06.2018 16:44
Скандальний асфальтний завод замість Ворзеля можуть розмістити в Ірпені (ФОТО)

Скандально відомий асфальтний завод, який місцева громада не дозволила збудувати у Ворзелі, хочуть розмістити на території колишнього комбінату "Перемога" в Ірпені

Про це інтернет-ресурсу "Правда Ірпеня" повідомив голова ГО "Громада Ірпеня" Дмитро Луговий, передає інформаційний портал "Моя Київщина".

За словами громадського активіста Лугового, таке рішення влада мотивує необхідністю розвитку промислової інфраструктури та створення робочих місць в Ірпені. Але ГО "Громада Ірпеня" виступає категорично проти такого рішення.

"Ми категорично проти того, щоб асфальтовий завод розмістили на території мікрорайону БКЗ, і вже розпочали збір підписів щодо не допущення перенесення у житловий масив шкідливого виробництва. Ніякий розвиток промисловості і робочі місця не можуть бути важливішими за здоров’я людей. Тим більше в Ірпені, де великий відcоток дітей страждає на легеневі захворювання. Ми вимагаємо, щоб на території колишнього комбінату “Перемога” будувалися дитячий садок і школа, які вкрай потрібні місту", - заявив Дмитро Луговий.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: