#

Скандальний забудовник Зіневич рекламою розганяє "чорнуху" про конкурентів (ФОТО)

25.02.2020 06:27
Скандальний забудовник Зіневич рекламою розганяє "чорнуху" про конкурентів (ФОТО)
Олексій Зіневич

У соціальних мережах скандальний забудовник Олексій Зіневич рекламою розповсюджує свій допис про інших забудовників, які, за його словами, обдурили людей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Олексія Зіневича у Faсebook.

"Я хотів би звернутись до інвесторів Синергія Сіті. Ви вже ошукані інвестори, бо вклали кошти у фінансову піраміду та повірили шахраям", - пише Зіневич.

Далі він говорить, що на заплаві річки Ірпінь без жодного дозвільного документа будівництво розпочалось у 2018 році під виглядом школи. Земельні ділянки заплави знаходяться за межами міста, відносяться до меліорованих земель, а ґрунти є особливо цінними, крім того це зона підтоплення та розливу річки, тому забудова там категорично заборонена.

"Я хочу зауважити, що будівництво оформлено на підставну особу Юрія Мураша, який ще рік тому працював клерком у відділі освіти на Тернопільщині, одне питання для чого? Відповідь одна, для того щоб обманути інвесторів. Чому гроші з інвесторів беруть готівкою по сумнівних договорах спільної діяльності, для чого? Відповідь одна, для того щоб обманути інвесторів, - говорить Зіневич. - Інвесторам раджу не слухати байки та негайно забирати кошти, якщо Оверко не віддаватиме, звертайтесь, надамо юридичну та медійну допомогу він все віддасть".

Також нагадаємо, що одне з восьми кримінальних проваджень, фігурантом яких є скандальний забудовник Олексій Зіневич, прокуратура закрила, а щодо інших справ не ведуться жодні слідчі дії.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: