#

Скороход назвала суму зарплати депутатів Верховної Ради в конвертах

15.11.2019 12:52
Скороход назвала суму зарплати депутатів Верховної Ради в конвертах
Анна Скороход

За словами вже колишньої народної депутатки фракції "Слуга народу", випадки отримання грошей в конвертах були зафіксовані неодноразово

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посилання на видання "Лига Новости".

Виключена з фракції "Слуга народу" народна депутатка Ганна Скороход заявила, що депутати отримують по 5000 доларів "тіньової зарплати" в конвертах. Про це вона розповіла на брифінгу, коментуючи звинувачення голови фракції Давида Арахамія в тому, що вона нібито лобіювала інтереси олігархічних груп і пропонувала нардепам хабара.

"Мені зараз розповіли, що я пропонувала хабара (депутатам за голосування в комітетах, - ред.) По 3 тисячі доларів… Тут зарплати по 5000 доларів у конвертах", - заявила вона.

Читайте також: Війна в партії Зеленського, або За що насправді арештували чоловіка-афериста депутатки Скороход з Київщини.

На питання журналістів про те, хто дає і отримує зарплату таким чином, Скороход не відповіла, заявивши, що "ви всі самі бачите" і "були зафіксовані випадки передачі грошей в конвертах". При цьому вона додала, що їй гроші в конвертах не давали.

Нагадаємо, що з трибуни Ради Скороход заявила, що її чоловіка затримали нібито за дорученням одного із заступників голови Офісу президента.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: