#

Слідство отримало дані з "чорної скриньки" гелікоптера, що розбився у Броварах (ВІДЕО)

03.03.2023 16:00
Слідство отримало дані з "чорної скриньки" гелікоптера, що розбився у Броварах (ВІДЕО)
Місце падіння гелікоптера

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що у Франції розшифрували "чорну скриньку" з гелікоптера, який зазнав аварії у Броварах 18 січня, а матеріали з неї вже передали слідству

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресконференцію прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Відповідаючи на запитання щодо ходу розслідування авіакатастрофи, в якій загинуло все керівництво МВС, Денис Шмигаль зазначив:

Продовжується розслідування. Чорна скринька була знайдена, була відправлена до Франції для відповідної розшифровки. Дані отримані, вони є у слідства. Слідство триває, я так само, як і ви, хочу дочекатися результатів і побачити аргументовані відповіді на ряд питань.

Після цього прем’єр додав, що поки що не має публічної інформації, яку б міг озвучити з цього приводу. Денис Шмигаль наголосив:

Там дійсно вже велика робота пророблена. Є дуже ясні результати технічного стану гелікоптера, є всі матеріали з чорної скриньки, вони збережені, якісні. Слідство далі опрацьовує вже деталі й думаю, що найближчим часом отримаємо результат.

Нагадаємо, що сьогодні, 3 березня, у Броварах відбудеться благодійний концерт та майстер-класи, де збиратимуть кошти для постраждалих родин через авіакатастрофу 18 січня.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: