#

"Слуги народу" розповіли про порядок відбору кандидатів для участі в місцевих виборах на Київщині (ВІДЕО)

18.06.2020 19:23
"Слуги народу" розповіли про порядок відбору кандидатів для участі в місцевих виборах на Київщині (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 17 червня, у "Слузі народу" представили керівника передвиборчого штабу та розповіли про відбір кандидатів для участі у місцевих виборах на Київщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На прес-конференції голови Київської обласної організації ПП "Слуга народу" Олександра Дубінського було представлено передвиборчий штаб Київської області, концепцію передвиборчої кампанії та порядок відбору кандидатів. 

Про певні особливості роботи на Київщині розповів і голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

Ця область аграрна, ця область лісова, ця область і промислова також, тому такий великий регіон не можна залишити без серйозної уваги з боку партії, і ми це робимо. Ми максимально будемо звертати увагу центрального штабу на роботу в Київській області. Тут будуть ще прискіпливіше ставитися до кандидатів, враховуючи всю історію репутаційну, яка в Київські області на жаль є в багатьох регіонах.

Таким чином, "Слуги народу" впевнені, що в багатьох громадах отримають монобільшість, це стосується і Київської обласної ради, де також планують сформувати більшість навколо партії Зеленського.

Нагадаємо, що 17 червня презентація "слуг" на Київщині мала стати для керівництва президентської партії вдалим стартом виборчої кампанії. Утім, під час розмови виникло чимало підводних каменів, які викликали у журналістів серйозні зауваження та застереження: це стосується як компетентності, так і щирості керівників Київського обласного осередку "Слуги народу".


Читати "Моя Київщина" у Facebook