#

"Слуги-шоумени" приїхали з ревізією до фастівського депо (ФОТО)

11.12.2019 17:21
"Слуги-шоумени" приїхали з ревізією до фастівського депо (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 10 грудня, до Фастова завітав робочий підкомітет із питань залізничного транспорту, до складу якого входять Олександр Скичко та Микола Тищенко від Слуги народу, щоби перевірити Київський приміський вокзал та Фастівський локомотивно-ремонтне депо

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Олександра Скичка у Facebook.

Враженнями від візиту поділився народний депутат Олександр Скичко. На його «експертну» думку, електричка "Київ-Фастів" знаходиться в "убитому" стані – це не сказати нічого. Також люди жалілися нардепу на те, що в поїздах брудно, холодно, двері у вагонах не зачиняються. Цим електричкам по 35 років, а розраховані вони на 20.

Олександр Скичко наголосив: "Укрзалізниця" не інвестує в рухомий склад і не ремонтує поїзди. З таким успіхом через три роки ми отримаємо купу металобрухту. Бо "Укрзалізниця" замість того, щоб інвестувати, звітує про свою прибутковість і нібито ефективність".

Потім делегація народних депутатів відвідала локомотивно-ремонтне депо у Фастові та перевірили в яких умовах там працюють люди.

"І це звичайно – жах! Це більше схоже на концтабір – холодно, старе обладнання, зарплата токаря 3-го розряду – 5 000 гривень. При цьому 200 осіб керівного складу коштують «Укрзалізниці» 600 мільйонів гривень у рік. У середньому це 250 тисяч гривень у місяць на одну людину. Непогано, у порівнянні з токарем, який на холоді заробляє 5 тисяч, як вважаєте? ", – розповів Олександр Скичко.

Це питання депутати задали голові правління «Укрзалізниці» Євгену Кравцову, на що отримали відповідь, що не він призначав собі зарплату.

"Мені не відомо, яка це школа менеджменту, але з огляду на все побачене сьогодні, виникає питання, чи це дійсно та реформа на яку ми так довго чекали? І чи називається ефективне управління?", – риторично запитує народний депутат.

Також нагадаємо, що працівники СБУ провели обшуки в охоронній фірмі, яка пов’язана з головою політради проросійської партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: