#

Смердюча птахофабрика у Макарові відновлює свою роботу (ВІДЕО)

10.06.2018 09:34
Смердюча птахофабрика у Макарові відновлює свою роботу (ВІДЕО)
ТОВ "Макарівська птахофабрика"

6 червня стало відомо, що "Макарівська птахофабрика", яка належить приватній науково-вирбничій компанії "Інтербізнес", відновлює роботу з вирощування птиці та оптової торгівлі яєць

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням сторінку Макарівської районної філії Київського обласного центру зайнятості у Facebook.

"В.о. директора Макарівської районної філії Київського обласного центру зайнятості Любов Мазепа та провідний фахівець Людмила Снігір провели чергову індивідуальну робочу зустріч з керівником філії «Макарівської птахофабрики» приватної науково-вирбничої компанії «Інтербізнес» Валерієм Большак. Дане підприємство відновлює свою роботу з вирощування птиці та з оптової торгівлі яєць", - йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі Любов Мазепа розповіла про послуги, які надає служба зайнятості, особливу увагу зосередила на компенсації витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця, організації тимчасових робіт.

Варто нагадати, що в 2012 році жителі Макарова блокували роботу птахофабрики через нестерпний сморід від її діяльності. Роботу "Макарівської птахофабрики" через невідповідність санітарно-захисної зони забороняли лікарі, адже відстань від найближчого будинку до такого підприємства має бути не менше 1 км.

Відео телеканалу ТВі від 10 липня 2012 року.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: