#

"Соціолог" Мирончук: скандальний забудовник сфальсифікував соцописування в Ірпені, - ЗМІ

19.10.2020 16:16
"Соціолог" Мирончук: скандальний забудовник сфальсифікував соцописування в Ірпені, - ЗМІ
Антон Мирончук

За версією ЗМІ одіозний забудовник-банкрут Антон Мирончук, який балотується на пост мера Ірпеня від партії "Слуга народу", сфальсифікував результати соціологічного опитування перед виборами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Наразі відомо, що газета "Ірпінський вісник" опублікувала результати соціологічного опитування, згідно з яким Антон Мирончук істотно скоротив відрив від лідера виборчих перегонів Олександра Маркушина. Однак за даними "Правди Ірпеня"  це "опитування" має усі ознаки фіктивності та однобокості.

По-перше, дане опитування було проведено газетою "Ірпінський вісник", яка належить кандидату від партії "Слуга народу" Зоряні Міронішеній та забудовнику Антону Мирончуку, який купив більшу частину виборчого списку партії "Слуга народу" до Ірпінської міської ради. По-друге, газета "Ірпінський вісник" систематично протягом останніх пів року піарить виключно партію "Слуга народу" та її кандидатів. По-третє, з точки зору наукової соціології, у новині про результати опитування не вказано, чи є ці дані від усієї кількості опитаних, чи від тих, хто визначився з вибором, чи від тих, хто визначився з вибором і піде голосувати. Швидше за все, автори цього опитування навіть не знають про ці поняття, оскільки малювали фейкову соціологію нашвидкоруч. По-четверте, у новині про опитування сказано, що його проводили журналісти "Ірпінського вісника". Згідно з даними Пенсійного фонду, в газеті "Ірпінський вісник" не працює жоден журналіст, – зазначається в статті.

За інформацією, яка була оприлюднена "Активістами Ірпеня", це опитування "намалював" дизайнер відділу продажів компанії "Орлан-Інвест Груп", яка належить Мирончуку.  

Це компанія забудовника-банкрота Антона Мирончука, який винен в бюджет Ірпеня 40 мільйонів гривень. Його забудови ("Олімп", "Нью-Йорк", "Атмосфера") арештовані, а деякі з них виставлені на торги через систему Мін‘юсту "Сетам". У жителів його ЖК немає ні газу, ні електроенергії, ні каналізації. Саме Антон Мирончук фінансує партію "Слуга народу" (на виборах) в Ірпінську міськраду, щоб не сплачувати 40 мільйонів пайової участі в бюджет міста, – цитує видання.

При цьому зауважується, що в будівельних компаніях Антона Мирончука місяцями не виплачується зарплата і більшість працівників звільнилися.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: