#

Сольвар-Прометей та Гаврилюк-благодійник: сезон дешевого передвиборчого піару на Київщині

03.05.2018 14:39
Сольвар-Прометей та Гаврилюк-благодійник: сезон дешевого передвиборчого піару на Київщині

Передвиборчий сезон неофіційно розпочато, відкрито й сезон дешевого піару та підкупу виборців. Народні депутати не соромляться публікувати фото у соціальних мережах із подарунками для виборців, часто під покровительством благодійного фонду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на спеціальний проект видання "Українська правда" – "Вибори Вибори".

Громадський рух ЧЕСНО дослідив, скільки і які нардепи "засівають" виборців подарунками за допомогою благодійних фондів.

Благодійний фонд Михайла Гаврилюка ("Народний фронт"), переважно займається благодійною допомогою в зоні АТО, підтримкою вуличного спорту та "інтеграцією Сходу і Заходу України". На відміну від більшості нардепів, у фонду Гаврилюка є сайт із зазначеними реквізитами, куди можна перерахувати гроші.

Не оминув БФ і округу Гаврилюка на Київщині. Так, волонтери фонду 29 грудня 2017 року вітали багатодітні сім’ї та сім’ї з дітьми-інвалідами у Гостомелі. Солодощі та теплі речі отримали 100 сімей населеного пункту. У пакунках на них чекали теплі шапки, светри, футболки та інше. Також фонд дарував подарунки до Дня Миколая, вітав дітей-сиріт Київщини, закуповував орфографічні словники.

Також на Київщині відомий своєю благодійністю нардеп Руслан Сольвар з БПП, наче Прометей, "роздавав вогонь". Так, за благодійної підтримки нардепа на його окрузі на Фастівщині, Сквирщині і Макарівщині, виборці могли отримати лампадки з благодатним вогнем.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: