#

Спеціалізована школа у Броварах шукає нового директора

27.05.2021 21:12
Спеціалізована школа у Броварах шукає нового директора
Фото з мережі інтернет

У Броварській спеціалізованій школі СШ №5 ім. Василя Стуса відкрилась вакансія директора

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Трибуну Бровари".

Конкурс на заміщення вакантної посади директора школи управління освіти і науки Броварської міськради оголосило 19 травня. Попередній директор Сергій Редько пішов на пенсію за віком і написав заяву на звільнення.

Прийом документів від претендентів на  вакантну посаду триватиме до 17 червня включно. Вимогами для участі є громадянство України, вільне володіння державною мовою, вища освіта ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менш трьох років, організаторські здібності та гарний фізичний і психічний стан здоров’я.

Повідомляють, що конкурсний відбір матиме ІІІ етапи: знання законодавства, вирішення ситуаційного завдання та презентація перспективного плану розвитку освітнього закладу.

Відомо, що за 10 днів до управління не надійшло жодної заяви від претендентів на заміщення вакантної посади директора 5 школи. Наразі обов’язки очільника навчального закладу виконує заступниця директора з навчально-виховної роботи початкової ланки Надія Дайнеко. Вона планує подавати свою кандидатуру на участь у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади директора 5 школи.

Нагадаємо, що Лютізька ЗОШ І-ІІІ ступенів отримала золоту медаль на ХІІ міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти – 2021".

Читати "Моя Київщина" у Facebook