#

Співачка з Василькова Jerry Heil випустила дебютний альбом "Я Яна" (ВІДЕО)

30.09.2019 16:28
Співачка з Василькова Jerry Heil випустила дебютний альбом "Я Яна" (ВІДЕО)
Jerry Heil

Нещодавно 23-річна співачка Jerry Heil з Василькова, яка стала відомою завдяки вірусній композиції "Охрана, отмєна", представила на своєму ютуб-каналі дебютний альбом "Я Яна"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ТСН".

Презентація альбому на цифрових носіях відбудеться 4 жовтня. Того ж дня в Києві відбудеться перший сольний концерт співачки. До альбому "Я Яна" увійшли 8 композицій: "Хостел монстрів", "Білі Кроси", "Хукабар", "Кубіки Рубіка", "Пйана жінка", "Вільна каса", "Натверкай", "Охрана, отмєна".

"Дотепність, артистичний драйв, гра словами, вокальна гнучкість і точність звуку цієї роботи – новий розділ в історії української поп-музики. Jerry Heil – наш тонкий місток між дорослістю мейнстріму та угаром підліткових ютуб-героїв. Вона вже виросла з періоду, коли обожнюють «Пошлую Молли», але ще не дожила до проблем, від яких їде дах у героїнь пісень KAZKA. Вона – зухвалий, юний, сповнений сил і безстрашний троль. Цієї модернової свіжості на нашій поп-сцені дуже бракує", - висловився музичний критик Ігор Панасов на своїй фейсбук-сторінці про Jerry Heil.

З 2012 року співачка створювала кавер-композиції на хіти відомих зірок та викладала відео на ютуб. Пізніше почала писати власні пісні, одна з яких – "Охрана, отмєна" цьогоріч принесла шалену популярність. Наразі на ютубі її прослухали понад 13 мільйонів разів.

Днями відбулась прем’єра кліпу «Вільна каса», який на сьогодні переглянули майже 1 мільйон разів.

Довідково:

Справжнє ім’я Jerry Heil – Яна Шемаєва. Вона народилася 23 жовтня 1995 року у Василькові на Київщині. З 3-річного віку дівчина займалася музикою, вчилась у місцевій музичній школі, потім у Київському інституті музики імені Рейнгольда Глієра та Національній музичній академії України імені Петра Чайковського.

Також нагадаємо, що 21 вересня реп-виконавиця з Баришівки Alyona Alyona стала переможницею премії Anchor award, якою щорічно нагороджують найбільш багатонадійного нового артиста.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: