#

Спортсмени з Київщини здобули призові місця на Чемпіонаті України зі сноубордингу

23.02.2021 11:10
Спортсмени з Київщини здобули призові місця на Чемпіонаті України зі сноубордингу
Фото з місця події

На Чемпіонаті України зі сноубордингу спортсмени Київської області поповнили медальну скарбничку трьома золотими нагородами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Чемпіонат України зі сноубордингу - це найважливіші в році змагання для професійних спортсменів. За їх результатами формуються національні збірні, присвоюють звання «Майстер спорту», а найкращі отримують право представляти Україну на зимових Олімпійських Іграх та етапах Кубка світу.

Прогнозовано відзначився один із найперспективніших сноубордистів Київщини Антон Сиротян, здобувши два золота серед старших юнаків. Найкращим Антон став у паралельному слаломі та паралельному слаломі-гіганті.

Ще одне золото принесла команді Аріна Руда в паралельному слаломі серед старших дівчат. Після  всеукраїнської першості столиця приймала Кубок України зі слоупстайлу.

Слоупстайл — тип змагань із таких видів спорту,  як фристайл, сноубординг, маунтинбайк, що передбачає виконання серії акробатичних стрибків на трамплінах, пірамідах, контрнахилах, перилах, які розташовані на трасі у певному порядку. І тут Київщині не було рівних – команда виграла чи не всі можливі нагороди в усіх дисциплінах. Так, перші командні місця збірна Київської області посіла серед жінок та серед дорослих.

Також нагадаємо, що в Хотові СК "Гатне" посіла перше, прохідне місце у відбірковій групі, в чемпіонаті області.


Читати "Моя Київщина" у Telegram