#

Справу щодо екс-керівника департаменту Київської ОДА скеровано до суду

05.03.2019 14:46
Справу щодо екс-керівника департаменту Київської ОДА скеровано до суду
Київська ОДА

Оперативниками управління захисту економіки в Київській області Нацполіції були виявлені порушення з боку посадових осіб Київської обласної державної адміністрації під час використання коштів, виділених на створення соціального житла для внутрішньо переміщених сімей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Кошти структурний підрозділ ОДА отримав у рамках реалізації проекту технічної допомоги Європейського союзу. Однак, ця допомога була використана не за призначенням.

У відомстві зазначили, що досудовим розслідуванням було встановлено, що кошти призначалися для проведення капітального ремонту приміщення, виділеного під соціальне житло. Замість цього, понад 7 мільйонів гривень були використані на ремонт та облаштування приміщень будівлі під приватний дитячій табір.

Нерухомість було повернуто у державну власність. Наразі досудове розслідування завершено. Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою обвинувальний акт скеровано до суду.

Колишньому посадовцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: