#

Стали відомі імена новообраних голови і депутатів у Василькові (ФОТО)

01.12.2020 13:20
Стали відомі імена новообраних голови і депутатів у Василькові (ФОТО)
Фото з місця події

Нарешті у Василькові порахували голоси і представили новообраних міського голову та депутатів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"

Попри всі фальсифікації вчора, 30 листопада, перерахунок голосів з місцевих виборів, що відбулись 25 жовтня було завершено.

Голоси враховані з 30 дільничих виборчих комісій без урахування лише двк 320339, що в с. Яцьки, де рішенням суду вибори визнані такими, що не відбулися.

Уже сьогодні, 1 грудня, у малій залі будинку культури відбулась перша сесія Васильківської міської ради. Тоді ж і було названо імена всіх 34 новообраних депутатів та представлено громаді Василькова нового міського голову Наталію Баласинович, за яку проголосували 2625 виборців.

Наталія Баласинович до цього впродовж 5 років очолювала Васильківську районну раду.

Я точно буду працювати для того, щоб всіх вас згуртувати. Для того, щоб кожного дня зробити якомога більше хороших справ, – зазначила вона у своїй першій промові в якості міського голови.

Відтепер у Васильківській міськраді працюватимуть 9 депутатів від партії "За майбутнє", 8 – від "Слуги народу", 7 – від "Європейської солідарності", 6 – від "Батьківщини", 4 – від "Опозиційної платформи – За життя". Усі результати підрахунків розміщені на сайті Центральної виборчої комісії.

Нагадаємо, що Коцюбинська територіальна виборча комісія завершила повторний підрахунок голосів, поданих на виборах селищного голови і депутатів селищної ради.





Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: