#

Стали відомі імена юнаків, які перемогли на змаганнях із кіберспорту на Київщині

05.01.2021 20:00
Стали відомі імена юнаків, які перемогли на змаганнях із кіберспорту на Київщині
Фото з місця події

На Київщині 3 січня пройшли змагання з кіберспорту, який лише 7 вересня минулого року визнали офіційним видом спорту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Фастівська Міська Рада" у Faсebook.

У змаганнях з відеоігор брало участь 9 команд. Боротьба за перемогу точилася в онлайн - форматі в одній з найпопулярніших комп’ютерних ігор - Counter-Strike.

Нагороди - грамоти, медалі, кубки та інші призи отримали дві команди. За друге місце відзначено команду "FiveKrips", за яку виступали Заремба Віктор (Фастівський ліцей - інтернат), Якименко Ярослав (НВК №9), Тарасюк Гліб (НВК №2), Будовий Дмитро (НВК №2) та Пилипенко Ярослав (НВК №9).

Переможцем же стала команда "Naaiste", у якій справжні зразки професійної е-спорт майстерності і злагодженості продемонстрували Нікітін Єгор (НВК №2), Поспішний Владислав (НВК №2), Верещак Дмитро (НВК №9), Горабек Богдан (НВК №4) та Козлов Андрій (НВК №9).

Міський голова Михайло Нетяжук зазначив, що за результатами перших змагань буде розглядатися питання про запровадження у місті постійних турнірів з кіберспорту. Та побажав е-спортсменам перемог як мінімум на загальнонаціональному рівні.

Нагадаємо, що 1 січня Фастів долучився до низки українських міст, де відбувалася хода, присвячена Дню народження Степана Бандери.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: