#

Стали відомі подробиці конфлікту між громадою Клавдієво-Тарасового та комунальниками (ВІДЕО)

05.06.2018 08:44
Стали відомі подробиці конфлікту між громадою Клавдієво-Тарасового та комунальниками (ВІДЕО)

Учора, 4 червня, трасу міжнародного сполучення Київ-Ковель було перекрито громадою Клавдієво-Тарасового

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сюжет "360 TV".

Причиною протесту стала щорічна відсутність нормального водопостачання в літній період і бездіяльність влади по вирішенню цього питання. У результаті до учасників акції приїхали представники керівництва району та керівники комунального підприємства "Бородянкатепловодопостачання", на балансі якого стоїть система водопостачання.

Керівництво КП пропонувало передати систему на баланс Клавдієвого, але очільники селища відмовились, аргументувавши свою відповідь неналежним технічним станом мережі. Директор КП "Бородянкатепловодопостачання", Різник Анатолій, стверджує, що коштів на капітальний ремонт системи у тариф не закладалося, тому трубопровід у незадовільному стані.

Також керівники комунального повідомляють про масове несанкціоноване підключення до водомережі, через що, разом із проривами трубопроводу, повз лічильник проходить близько 50% води. У підсумку було вирішено провести перевірку домогосподарств на наявність незаконного відбору води, а також розробити в селищі ще одну свердловину, яка буде стояти на балансі населеного пункту.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: