#

Стали відомі подробиці пограбування у Вишгороді: поліцейські провели навчання

12.06.2018 12:48
Стали відомі подробиці пограбування у Вишгороді: поліцейські провели навчання

Сьогодні, 12 червня, у Вишгороді відбулися поліцейські навчання, згідно з планом яких сталося пограбування банку за адресою Київська, 6

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Київській області.

«Злочинці», які за легендою пограбували банк, «зникли в покинутому ресторані» на Набережній міста. Звідти вони «вели стрілянину по поліцейських».

Під час перестрілки нібито поранили інкасатора - йому вистрілили в голову. Ще одного інкасатора грабіжники взяли в заручники. Під час «злочину» викрали 7 мільйонів гривень і 250 тисяч доларів (близько 6,5 мільйонів гривень).

Злочинці з чорними балаклавами на голові, озброєні автоматичною зброєю, нібито зникли на чорній машині Renault Laguna. Відомо, що у неї номери починалися АА, в ньому присутня послідовність цифр 139.

Були повідомлення про заручників, по черзі з'являлися план-перехоплення «Сирена», «Грім» (вводиться під час боротьби з тероризмом) і «Заручники».

Через деякий час поліція на своїй сторінці у Facebook оголосила про те, що все, що відбувається - навчання. У місцевих жителів попросили вибачення за незручності.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: