#

Стали відомі подробиці вбивства новонародженої дитини матір’ю у Білій Церкві

01.11.2019 09:15
Стали відомі подробиці вбивства новонародженої дитини матір’ю у Білій Церкві
Фото з мережі Інтернет

Правоохоронці повідомили обставини загибелі новонародженої дитини у Білій Церкві, яку було знайдено мертвою у кущах по вулиці Комсомольській

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Остання, 28 жовтня поточного року в своїй квартирі, відчувши, що у неї розпочинаються пологи, замість звернення до медиків вирішила приховати цей факт від своїх рідних. Зайшовши до ванної кімнати, без відповідної допомоги народила там живу, життєздатну, доношену дівчинку. Після цього винесла дитину на балкон та викинула її з вікна сьомого поверху. Внаслідок отриманих травм дитина померла.

Наступного дня зловмисницю було затримано працівниками поліції. На даний час досудове розслідування триває. Питання про обрання щодо підозрюваній запобіжного заходу вирішуватиметься після завершення її лікування в медичному закладі.

Жінку підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 117 КК України - умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини. За вчинений злочин жінці загрожує покарання у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, що раніше поліція розшукувала жінку, яка викинула новонародженого немовля.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: