#

Стали відомі подробиці зникнення матері та доньки під столицею (ФОТО)

21.08.2019 07:49
Стали відомі подробиці зникнення матері та доньки під столицею (ФОТО)
Юлія Зайковська та Надія Головач

У суботу, 17 серпня, з міста Бровари двоє жінок Юлія Зайковська та її мати Надія Головач виїхали в напрямку Києва та пропали безвісти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "OBOZREVATEL".

У Київській області вбили матір і доньку, які таємничо зникли. Відомо, що 53-річна Надія Головач два роки ділила бізнес зі своїм колишнім чоловіком. Також перед зникненням жінці декілька разів підпалювали автомобіль.

Увечері 20 серпня прессекретар ГПУ Лариса Сарган повідомила, що замовне вбивство розкрито. Організатором виявився колишній чоловік Надії Головач, підозрювані у вбивстві затримані. Життя двох людей замовники оцінили в $50 тис.

Як розповіли джерела "OBOZREVATEL", у подружжя була справжня війна. Чоловік, місцевий бізнесмен навіть за допомогою екскаватора намагався трощити розважальний комплекс, який належить Надії.

Протягом останніх двох років ділила майно з колишнім чоловіком

Ще 17 серпня увечері 53-річна Надія Головач із 31-річною донькою Юлією Зайковою виїхали позашляховиком "Тойота" до Києва. І зникли. Наступного дня цивільний чоловік Юлії повідомив поліції, що вже через півгодини після від'їзду жінки припинили виходити на зв'язок.

Надія Головач разом із донькою володіють невеликим розважальним комплексом у Броварах, який називається "З легким паром". Сюди входять сауни, мотель, автомийка і ресторанчик. Юлія ж завідувала саме рестораном. Сюди запрошували гостей відсвяткувати день народження, весілля, випускний.

"Бізнес невеликий. Але зникнення Наді і Юлі з ним ніяк не пов'язано. В усіх у малому бізнесі зараз проблеми, але не настільки великі, щоб люди зникали", – розповіла одна зі знайомих сім'ї.

В оточенні родини розповідають, що останні два роки для жінок були непростими.

"Надія 25 щасливих років прожила зі своїм чоловіком Олександром Головачем. Увесь цей час вони разом будували свій великий бізнес. Але в 2017 році розлучилися, у Головача з'явилася нова кохана з Києва. Тому протягом двох років вони ділили майно. Колишній чоловік та його нова дружина нічим ділитися не хочуть", – додала знайома.

Друзі розповідають, що два із половиною роки тому Олександр за допомогою екскаватора руйнував комплекс "З легким паром". А перед зникненням жінок автомобіль Надії тричі підпалювали.

"Однак місцева Броварська поліція ніяких справ не веде, у Головача тут все "схоплено", – вважають знайомі сім’ї.

Журналісти зв'язався з колишнім чоловіком Надії.

"Я нічого про них не хочу знати. Після того, як вона чотири рази на мене нападала, як правоохоронці порушували проти мене справи, я нічого не хочу знати", – заявив він. Але ділитися подробицями нападів і стосунків із Надією не захотів.

Випускає тротуарну плитку і будує літак

Як нам стало відомо від джерел, Олександр Головач – не рідний батько Юлії, однак виховував її з 5 років. Також у Надії та Олександра є спільний син. До речі, він теж бере участь у роботі ресторану Юлії.

Сам Головач є директором підприємства УМБР із виробництва тротуарної плитки.

Крім цього, володіє компанією ANG Patriot (АНГ Патріот України) з виробництва легких літальних апаратів Patriot.

Розташована компанія поряд із місцевим аеродромом "Євростар" у селі Гоголеве.

До речі, з цього аеродрому здійснюють польоти приватні літаки для прогулянок. У минулому році киянка Анна Доценко мало не стала жертвою такого польоту ("Обозреватель" писав про це). У літака на висоті 300 м відмовив двигун, і він впав. Пілот і дівчина дивом вціліли, але Анна отримала травми. Пізніше організатори запевняли, що пасажирки тут не було. Судячи з усього, польоти були не санкціонованими.

Сам Головач є одним із власників авіаційно-технічного клубу "Євростар", до того ж співвласником клубу вказана і донька Надії – Юлій Зайкова, яка теж зникла.

Крім цього, Головач володіє компанією "Ергуд", яка займається оптовою торгівлею деревиною, будівельними матеріалами, виробництвом меблів, дерев'яних будівельних конструкцій.

І разом із деякою Світланою Сташевською чоловік володіє ще й компанією "Випробувальний центр ТЕСТ". У сферу її діяльності входить дослідження і експериментальні розробки в галузі наук. А також програмування і важкий

Варто додати, що автомобіль, на якому Надія Головач із донькою Юлією Зайковою 17 серпня виїхали до Києва і зникла, був виявлений наступного дня у Броварському районі.

Він стояв у лісовій зоні й був порожній. Всередині поліцейські виявили особисті речі жінок і водійські права. Також правоохоронці повідомляють, що зняли відбитки пальців.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: