#

Стали відомі подробиці жорстокого вбивства білоцерківця лікарем-хірургом (ВІДЕО)

19.07.2021 09:50
Стали відомі подробиці жорстокого вбивства білоцерківця лікарем-хірургом (ВІДЕО)
Фото з місця події

У Білій Церкві лікар-хірург порізав випадкового перехожого ножем та залишив жертву стікати кров’ю на вулиці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Надзвичайні новини".

Ще кілька місяців тому лікаря Бориса Макарова затримували за те, що ледь не заколов знайомого викруткою, завдав майже 40 ударів. Але тоді жертва зловмисника, на щастя, вижила.

А от 45-річному білоцерківцю не пощастило – його зарізали на Таращанському мосту та залишили стікати кров’ю. Непритомного чоловіка помітив водій, який проїжджав повз, він і викликав поліцію та медиків.

Після вчинення злочину Макаров потрапив у об’єктив відеокамери. На записі 38-річний Борис спокійно йде до магазину, прогулюється містом, наче то не він щойно пошматував людину.

Вже у відділку поліції чоловік зізнається у скоєному, але переконує – так захищав власне життя. За його словами, жертва нанесла йому удар барсеткою чи сумкою в голову, тому він напав у відповідь.

Ножем він орудував професійно. Борис – досвідчений хірург, майже 10 років чоловік оперував у Володарській лікарні.

Сусіди загиблого Олександра не вірять, що той міг кинутися у бійку. Кажуть, що чоловік був зразковим сім’янином, виховував доньку, алкоголем не зловживав, а того фатального вечора повертався з роботи додому.

Припускають, що Олександр лише за страшним збігом потрапив під руку навіженого хірурга.

Нагадаємо, що 8 липня близько 22.45 місцевий житель Білої Церкви повертався з роботи додому, посеред Таращанського мосту на нього напав невідомий, та завдав ножем тілесні ушкодження.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: