#

Стало відомо ім'я чоловіка, який стріляв у поліцейських з Яготина (ФОТО)

15.12.2019 10:13
Стало відомо ім'я чоловіка, який стріляв у поліцейських з Яготина (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

На Київщині правоохоронці розшукують озброєного Анатолія Колесникова, який стріляв у поліцейських

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Яготин" у Faсebook.

Варто нагадати, що 11 грудня, у місті Яготин стався конфлікт через неправильне паркування, вирішувати його приїхали патрульні, по яких один з учасників сварки відкрив вогонь.

У цей час невідомий чоловік із рушниці відкрив вогонь по правоохоронцям. Після чого стрілок зі зброєю втік.

У результаті стрілянини пошкоджено службовий автомобіль. Поліцейські, на щастя, залишились неушкодженими.

Для затримання озброєного зловмисника керівником Поліція Київської області введено поліцейську спецоперацію "Сирена".

На місці скоєного правопорушення працюють слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та бійці спецпідрозділу.

Проте цікавим є коментар Аліни Луневської, яка стверджує, що даний чоловік мав проблеми із законом, але з невідомих причини до відповідальності він не притягався.

"Поліція отримала те на що заслуговує. Коли 15.11.2019 в селі Усівка, цей ,, стрілок,, побив свою тещу та зачинив її у погребі, а дружину з 6 місячною дитиною на руках бив так, що кров була по всіх стінах, поліція прибувши на виклик, не змогла дати йому ради. При поліції він випустив свою тещу з погріба та ще декілька разів її вдарив, а вони ( 5 поліцейських) не реагували на це, а спостерігали та знімали на відео. Хоча у нього на той момент була зброя",- пише жінка та продовжує. - Дійшло до того, що він поліцейським демонстрував свій статевий орган та пропонував його посо...ть. Цього було не достатньо для затримання. Він продовжував перебувати на волі та залякувати не лише свою сім'ю, але і погрожувати своїй неповнолітній кумі розправою. У Згурівську поліцію були написані відповідні заяви, та попереджений начальник та прокурор р-ну, але його знову ж не притягли до відповідальності. Ну і дочекалися. Почав застосовувати зброю. Невідомо чим це може закінчитись. Знову все зійде з рук?"

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: