#

Стало відомо, кого Дубінський просував на посади голів РДА області

02.12.2019 14:09
Стало відомо, кого Дубінський просував на посади голів РДА області
Олександр Дубінський

Ексголова Київської ОДА Михайло Бно-Айріян повідомив подробиці конфлікту з народним депутатом Олександром Дубінським щодо призначення голів РДА області

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд", список кандидатур від Дубінського Бно-Айріян отримав у смс-повідомленні на початку серпня.

"Ось цей перелік. Олександр Покришка – Васильківської РДА (Віталіна Кудрявцева – заступник), Олександр Гомон – Обухівська РДА (Деніс Сичевой – заступник), Дмитро Науменко – Бородянська РДА, Андрій Гордницький – Вишгородська РДА (заступник – Марія Решетнікова), Володимир Луцков – Бородянська РДА (заступник – Тетяна Ольховик), Ігор Гінджелицький – Іванківська РДА (Олег Береговий – заступник), Дмитро Савчук – Поліська РДА", - йдеться у повідомленні.

Бно-Айріян говорить, що у списку немає Андрія Шевченка та Тетяни Омельченко, про які згадував у інтерв’ю депутат Дубінський. Також повідомляється, що при зустрічі він сказав Дубінському, що всі його люди мають подаватися на "Ліфт" і пройти всі тестування та співбесіди.

"Крім того, я чесно сказав, що для мене всі рівні. І при всій повазі до "народного" депутата, його місія – законотворчість та відстоювання інтересів своїх виборців, спілкування з реальними людьми та вирішення їх проблем, а не призначення людей на посади моєї вертикалі "будь-якою" ціною", - говорить Бно-Айріян.

У списку Дубінського, за словами Бно-Айріяна, було прізвище Олександра Покришки, якого активно просував Олександр Острянин, полковник поліції, керівник апарату у Терещука. Така обставина підтвердила чутки, що на Дубінського працювали члени команди його попередника.

Також Бно-Айріян розповів про малиновий чай, яким він пригощав своїх відвідувачів. Цей екологічно чистий продукт він привіз з Київщини, зокрема з Тетіївського району.

Також нагадаємо, що 21 листопада, депутати Обухівської районної ради прийняли рішення про висловлення недовіри Народному депутату України  Олександру Дубінському.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: