#

Стало відомо, кого призначили першим заступником голови Київської ОДА

09.12.2020 17:40
Стало відомо, кого призначили першим заступником голови Київської ОДА
Дмитро Назаренко

Кабінет міністрів погодив призначення першим заступником голови Київської обласної державної адміністрації Дмитра Назаренка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Киеввласть".

Наразі Назаренко - один із заступників керівника ОДА. Дмитро Назаренко став заступником голови Київської ОДА 15 січня 2018 року (тоді ОДА очолював Олександр Горган).

Читайте також: Хто ці люди: заступник голови Київської ОДА Дмитро Назаренко.

Назаренко Дмитро Юрійович народився 30 грудня 1985 року в м. Суми.

Також нагадаємо, що з 10 грудня 2020 року по 15 червня 2021 року встановлюється заборона на вилов раків в рибогосподарських водних об’єктах у районі діяльності Київського рибоохоронного патруля.

Довідково:

У 2009 році Назаренко закінчив Сумський державний університет за спеціальністю "Гідравлічні і пневматичні машини", кваліфікація – магістр з гідравлічних і пневматичних машин. У 2016 році закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю "правознавство", кваліфікація – бакалавр права.

Свою трудову діяльність Назаренко Дмитро Юрійович розпочав у  2005 році з посади директора підприємства товариства з обмеженою відповідальністю науково-виробничого підприємства "Машхімнафтосервіс", м.Суми.

З 2012 року по 2015 рік працював директором товариства з обмеженою відповідальністю "Техмас", м.Суми.

Трудову діяльність на державній службі розпочав у березні 2015 року з посади голови Тростянецької районної державної адміністрації. Депутат Тростянецької районної ради Сумської області, VII скликання. Одружений. Виховує у шлюбі сина.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: