#

Стало відомо, коли відбудеться прощання з мером Борисполя, який помер від COVID-19

28.10.2020 19:00
Стало відомо, коли відбудеться прощання з мером Борисполя, який помер від COVID-19
Анатолій Федорчук

За інформацією виконкому Бориспільської міськради, прощання із мером міста Анатолієм Федорчуком відбудеться завтра, 29 жовтня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Виконавчий комітет Бориспільської міської ради" у Facebook.

Відомо, що прощання з Бориспільським міським головою Федорчуком Анатолієм Соловйовичем відбудеться завтра, 29 жовтня 2020 року, на Європейські площі міста з 11:00 до 13:00.

Нагадаємо, що сьогодні, 28 жовтня, від коронавірусу помер чинний мер Борисполя Анатолій Федорчук. Зауважимо, що посадоець очолював місто три каденції і переміг на чергових місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

За словами колишнього заступника голови Центральної виборчої кампанії Андрія Магери, у зв’язку зі смертю Федорчука у Борисполі відбудуться повторні вибори.

Колектив виконавчого комітету Бориспільської міської ради глибоко сумує за справжнім лідером, керівником, міським головою, який надзвичайно любив Бориспіль, усіма силами намагався робити усе можливе, аби наше місто було одним із найкращих в Україні. Він пішов від нас так раптово і невчасно. Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким та друзям!, - йдеться в повідомленні.
Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: