#

Стало відомо про трьох нових "мажорів" з Обухівського району, які захворіли на коронавірус

25.03.2020 16:55
Стало відомо про трьох нових "мажорів" з Обухівського району, які захворіли на коронавірус
Фото з мережі Інтернет

До Олександрівської лікарні міста Києва потрапили на лікування від коронавірусу троє людей з Обухівського району, двоє з яких є бізнесменами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Нараза Приходька у Faсebook.

"За словами медперсоналу Олександрівської лікарні міста Києва, де лікуються "віпи", ординаторські переобладнують на VIP-палати, бо нардепсько-бізнесова скотобаза не хоче селитися по двоє-троє, а вимагає одиночних палат зі всіма "ніштяками", - пише Назар Приходько.

Чоловік розповідає, що нещодавно до медичного закладу на лікування доставили трьох "мажорів" з Обухівського району. Перший з них це Олександр Желтан, який є власником десятнків компаній та був бізнес-партнером одіозного Ігора Кононенка. Також за його словами, Желтам фігурував у скандалі з відведенням земельної ділянки посеред дорожньої розв'язки у Києві під СТО.

Читайте також: Чого насамперед боятися під час пандемії?

Як зазначає він далі, то другою є Раїса Манжола. Вона власниця мережі ресторанів "Mastergood". А третьою жертвою коронавіруса стала Софія Поліщук, якій наразі всього лише 19 років, але проживає вона за адресою Армена Мєлікяна, який є один з власників "Андрушівського маслозаводу".

Також нагажаємо, що у Київський області станом на ранок 25 березня офіційно підтверджено 22 випадки захворювання на коронавірус, найбільше хворих на COVID-19 на Обухівщині.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: