#

Стало відомо, хто перемагає на виборах до Тетіївської ОТГ

15.09.2020 10:35
Стало відомо, хто перемагає на виборах до Тетіївської ОТГ

Керівник ПСП «Денихівка», власник «Dengoff AgroFamily» Богдан Балагура має найвищу електоральну підтримку в Тетіївській об’єднаній громаді.

Як повідомляє «Моя Київщина», про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною компанією Active Group.

Перше місце за рівнем довіри впевнено займає підприємець Богдан Балагура – йому довіряє 29,9% респондентів. Чинному меру Тетієва Руслану Майструку, який йде другим – лише 8,9%.

Відповідаючи на питання, «Якби вибори голови Вашої ОТГ відбувались наступної неділі , то як би Ви проголосували?», серед тих хто визначився і пішов на вибори 43,8% віддали б свій голос Богдану Балагурі, Руслану Майструку – 9,7%, Віталію Бондаренку – 7,8%, Наталії Жульбер – 6,3%.



Водночас найвищий антирейтинг – у Майструка, за якого ні за яких обставин не проголосують 27,7% жителів Тетіївщини. Другим за антирейтингом йде Віталій Бондаренко (9,7%), а третім Богдан Балагура (8,1%).


Що ж до виборів до Верховної Ради, то на Тетіївщині найвищий рейтинг має батько Богдана Балагури - Олег. За нього б віддали свої голоси 51,8%, тоді як за екснардепа Віталія Гудзенка - 14%, а за ексдепутата Київської облради Руслана Голуба 13,7%.


Опитування було проведене 15-16 серпня. Було опитано 800 респондентів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: