#

Стало відомо, як просувається розслідування резонансних злочинів на Київщині

22.12.2020 10:40
Стало відомо, як просувається розслідування резонансних злочинів на Київщині
Андрій Нєбитов

Впродовж 2020 року на Київщині було скоєно низку резонансних злочинів, тож «Моя Київщина» дізнавалась, на яких етапах та як просувається розслідування кримінальних справ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Насамперед мова йшла про убивство екс-поліцейськими 5-річного Кирила Тлявова.

За моєю інформацією, вже невдовзі, у лютому, судом має бути прийнято рішення щодо притягнення їх вже до кримінальної відповідальності за скоєні злочини.  Наскільки мені відомо, цих чоловіків притягають за ч. 4 ст. 296, – говорить Андрій Нєбитов.

Також говорили про хід розслідування у справі щодо зґвалтування жінки поліцеськими в Кагарлику. Поцікавилися і тим, чи вважає очільник поліції Київщини цю справі віднедавна "політично накрученою".

Щодо політичної складової цієї справи, то так, ми бачили що там було дуже багато політики, яка насамперед шкодила об’єктивному встановленні істини.  Наразі розслідування вже закінчене, обвинувальний акт спрямований до суду, – зазначив Нєбитов.

На початку осені 2020 року у місті Українка, що на Обухівщині сталася стрілянина. Збройний конфлікт відбувся між спортсменами та громадянами іншої держави.

Ми дуже ретельно розбиралися у тому, чому і за яких обставин це відбулося. Дійсно, цей конфлікт відбувся на побутовому грунті . У нас є достатньо доказів, що в одному із українських спортзалів тренувалися молоді хлопці і стосовно одного з них інший застосував надмірну силу, – розповідає керівник поліції.

Нагадаємо, що Київ та Київська область стали лідерами за темпами створення нових місць для дітей у дитсадках у 2020 році.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: